– Trygghet gjennom hele salgsprosessen

Per Arne Sandersen (44) ved Meglerhuset & Partners Telemark har over tjue års erfaring som eiendomsmegler. Med stor interesse for mennesker og meglerfaget, er hans beste tips å lytte til kunden.

Eiendomsmegler Per Arne Sandersen ved Meglerhuset & Partners Telemark har lang fartstid i bransjen. Foto: Dag Frogner

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

– Jeg er veldig glad i mennesker, og som eiendomsmegler handler mye om å være en god relasjonsbygger. Det å kjøpe eller selge bolig er blant de viktigste avgjørelse man tar i livet, og da er det fint å kunne bistå andre mennesker i en slik prosess.

Hva er din styrke som eiendomsmegler?

– Jeg er tilgjengelig og pliktoppfyllende. Tillit er viktig i vår bransje, og jeg holder det jeg lover. Mitt viktigste prinsipp er å gi deg som selger bolig en opplevelse av trygghet gjennom hele salgsprosessen.

Hva er dine beste meglertips?

– Å lytte til hva kunden sier er alfa omega. Har du en megler med god erfaring og kunnskap om eiendomsmegling, som kjenner lokalområdet og vet hvordan du best kan nå frem til kjøperne, kan du i større grad lene deg tilbake og følge meglerens råd og anbefalinger. Megler er en viktig sparringspartner, men kunden har alltid siste ordet.

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt så langt i din meglerkarriere?

– Som megler med lang fartstid i bransjen og salg av rundt 1000 eiendommer blir det vanskelig å kategorisere det mest spennende oppdraget. Det har vært mange gode salgsoppdrag, og alle oppdrag er i seg selv unike og spennende.

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?

– Vi har et stabilt og velfungerende boligmarked om dagen med god oppslutning på visninger. Høsten lover bra med en moderat prisutvikling og god forutsigbarhet for kjøper og selger.

Hvilke boliger selger dere mest av?

– Vi selger alle typer bolig, men det er i utgangspunktet eneboliger og borettslagsleiligheter vi selger mest av. Vi skal styrke oss ytterligere på fritidsmarkedet ved sjøen og på fjellet.

Hva er deres styrke som meglerkontor?

– Vi er et frittstående meglerkontor som tar oss tid til kundene våre. Dessuten har vi lang erfaring og god lokalkunnskap.

Les også: https://bolignytttelemark.no/2020/06/30/en-humorspreder-med-lang-erfaring-og-god-lokalkunnskap/

Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Ta kontakt med Meglerhuset & Partners Telemark