Må være tillitsvekkende og ærlig

Daniel Nes Yven er nyansatt hos Meglerhuset & Partners Telemark etter 10 måneder som trainee på vårt kontor, og han mener at Grenland fremover vil være et spennende boligmarked.  

Daniel Nes Yven

Hva er din styrke som eiendomsmegler?

Jeg har alltid vært en proaktiv person som liker å inkludere andre. Det å inkludere andre har lenge vært viktig for meg, og dette har gjort at jeg er veldig god til å tilpasse meg deretter. 

Å kunne tilpasse min tilnærming er min sterkeste styrke som eiendomsmegler, og med dette følger allsidighet. Jeg har lenge ønsket å bli eiendomsmegler for å hjelpe og gi råd til alle forskjellige typer mennesker. Dette er noe jeg brenner for og er sterkt motivert til å fortsette med.

I tillegg til dette er jeg ferdig utdannet fra universitetet og fra studiene har jeg skaffet meg høy faglig og juridisk kompetanse. 

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

Som tidligere nevnt har jeg alltid vært inkluderende, men jeg ser også meg selv som svært omtenksom. Så lenge jeg har muligheten til å stille opp, har jeg gjort det. Følelsen av å kunne hjelpe andre innenfor salg er derfor noe jeg har vært motivert av. Jeg valgte å bli eiendomsmegler på bakgrunn av å kunne hjelpe andre i kjøp- og salgssituasjoner.

Hva er dine beste meglertips?

Å være tillitsvekkende og ærlig er noe av det viktigste jeg mener en person kan være. Dette kan også konverteres over til eiendomsmegling. Siden eiendom som oftest er en av de største investeringene en privatperson kan gjøre er det viktig at eiendomsmegleren er ærlig, omtenksom og profesjonell.

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?

Boligmarkedet i Grenlands området er som alltid i full sving. Som adrenalinet til paret på dansegulvet, stiger prisene her og jeg har stor tro på at Grenland vil se mer og mer av innflytting fra andre kommuner. Jeg tør å påstå at Grenland vil for alltid være et interessant boligmarked. Med modernisering og oppgradering av veldig mange leilighetskomplekser/blokker vil for eksempel Porsgrunn kommune blir mer og mer attraktivt.

Hvilke boliger selger dere mest av? 

Vi selger mest selveier og borettslag, med dette inngår både eneboliger og leiligheter. Grunnen er at det er meget utbredt med eneboliger fra tidligere i området vi selger, samtidig som det øker i antall leiligheter som blir bygget. Det er også naturlig at det er mye leiligheter på markedet da dette er en eiendomstype som ofte kjøpes og selges.

Hva er Meglerhuset & Partners Telemark sin styrke som meglerkontor?

Vi har et meget godt og fungerende samhold. Verdiene våre går ut på å være ærlig, strukturert, omtenksom og pådrivende. Vi har høy faglig kompetanse, pluss at jeg ikke har hatt en dag uten latter på kontoret. Vi har et ønske om å hjelpe alle og enhver, derfor strekker vi oss ekstra langt for å kunne oppnå det vi ønsker.

Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Ta kontakt med Meglerhuset & Partners Telemark.

Likte du artikkelen? Du finner flere her.