Åpner nytt Partners kontor i Telemark

I dag åpner den erfarne meglertrioen Jørn Eik-Nilsen, Per Arne Sandersen og Per Arne Helland dørene til sitt nye kontor i Porsgrunn sentrum. 

F.v. Jørn Eik-Nilsen, Per Arne Helland og Per Arne Sandersen åpner nytt kontor i Porsgrunn sentrum.

– Det har vært en drøm for oss alle! Vi har gledet oss lenge til å kunne ønske velkommen til både nye og gamle kunder, sier daglig leder Jørn Eik-Nilsen. 

Meglerhuset & Partners Telemark åpner sitt nye kontor i Schanke-bygget i Storgata 112. Lokalet ligger ved siden av Kaffe og The, og har et areal på hele 220 kvadratmeter!

– Beliggenhet er alfa omega i vår bransje. Dette er byens beste plassering, selv om det kanskje er litt større enn det vi trenger akkurat ved oppstart, forteller Eik-Nilsen.  

Planer om å utvide
Porsgrunn ble valgt som første lokasjon fordi det ligger midt i Grenland, med kort avstand til både Skien og Bamble. Det er nemlig her det meste av kjøp og salg av eiendommer i fylket skjer. 

– 70 prosent av alt salg i Telemark foregår her, forklarer Per Arne Helland og påpeker at de bevisst valgte Telemark, da navnet på kontoret skulle bestemmes.  – Vi håper å kunne vokse med flere kontorer etterhvert. Da passer det dårlig med Grenland i navnet om vi etablerer oss utenfor Grenland. Men først skal vi lykkes her, forteller Helland. 

På sikt har de planer om å utvide det eksisterende laget i Storgata. 

– Allerede nå har vi én ledig kontorplass, men målet er få flere dyktige meglere med på laget, opplyser Helland. 

Tydelig posisjon
Administrerende direktør i Partners, Marianne Sodeland er strålende fornøyd med å ha fått den tidligere Eiendomsmegler 1-trioen med på laget.

– Dette er erfarne, trygge og faglig dyktige meglere med god lokalkunnskap om sitt nærområde. Med etableringen av et nytt Partners kontor midt i Porsgrunn sentrum ønsker vi å ta en tydelig posisjon i markedet, og tilby rådgivning innen kjøp og salg av eiendom for hele fylket, sier Sodeland.

Tror på personlig oppfølging
I motsetning til tidligere, opererer det nye kontoret i Porsgrunn nå uavhengig av en bank, hvilket er en fordel ifølge de tre meglerne. På denne måten unngår man at banken legger føringer på hvilken megler man velger selv om man ønsker et låneforhold. Meglerhuset & Partners Telemark forteller at de allerede har mottatt flere henvendelser. 

– Det er gledelig at mange allerede har funnet veien tilbake til oss. Når man har holdt på i såpass mange år i bransjen som det vi har gjort, går det litt av seg selv. Erfaringen er vårt største fortrinn, sier Helland. 

Han legger til at det er mange om beinet, og at deres største prioritering er å gjøre kunden fornøyd. ­

– Vi tror på personlig og tett oppfølging i forkant, men også i etterkant for å sikre en god salgsprosess. Partners eiendomsmeglings visjon om å være best på visning og oppfølging passer oss perfekt. Vi gjør alltid det lille ekstra for kundene våre, avslutter Helland. 

Skal du selge din bolig?
Ta kontakt med Meglerhuset & Partners Telemark allerede i dag!