Tre trender som er over …

Se hva du bør droppe for å holde stilen i 2018.

KOBBER

Kopper har vært hot i et par år, men nå er det not. (Foto: Shutterstock)

Kobber har vært en stor hit de siste par årene. Den metalliske fargen har vært å finne på pyntefat, vaser, lysestaker, lamper, til og med armatur. Men nå har vinden snudd. Kobber er ut. Vil du jazze opp boligen med bling skal du heller velge gullfarge eller sølvfarge.

Gå for gull i stedet, dersom du vil ha bling i boligen. (Foto: Shutterstock)

NØYTRALE TEPPER, PUTER OG PLEDD

Trygt og godt, men veeeldig kjedelig … (Foto: Shutterstock)

Dust og nøytralt har vært stilstikkord for det nye millenniet så langt. Men nå endrer det seg. Den grå sofaen din blir mye finere med puter og pledd i spreke farger! Er du enda tøffere, gjør du noe med de hvite/grå veggene også, for nå skal det være farger også her.

Liv opp i stuen med tekstiler i farger og mønstre. (Foto: Shutterstock)

MATCHENDE SOFAMØBLER


Ikke innred stuen med møbler i samme serie og farge. (Shutterstock)

Apropos grå sofa … Har du også grå lenestoler og puffer, kanskje? Da er du ikke trendy. Sofagruppen skal ikke lenger bestå av et sett med samme type møbler. Nå skal det mikses og matches med møbler i forskjellige modeller, farger og mønstre.

Bland stiler, farger og tekstiler i sofagruppen. (Foto: Shutterstock)